Over ons

506 koningsspelen 2018
740-dansfestijn
003-budofestijn
banner_volw

Sportstimulering

Combiwel Sport staat voor sportstimulering en zet hiermee de Amsterdammer, jong en oud en met de nadruk op de inactieve en kwetsbare doelgroep, structureel in beweging. Wij realiseren een sportaanbod in Amsterdam Zuid en verder sportevenementen in samenwerking met bedrijven, verenigingen en scholen. Het doel is een deelnemer structureel aan het sporten of bewegen te krijgen door toe te leiden naar een lidmaatschap bij de sportvereniging of  naar duurzaam bewegen in eigen tijd.

Talentontwikkeling

Ieder kind is uniek en in het bezit van verschillende talenten. En waarbij het ons voornaamste doel is om de kinderen hun talenten te laten ontdekken en verder door te ontwikkelen. Om dit te realiseren organiseren wij gedurende het jaar diverse kennismakingslessen op school, naschoolse sportactiviteiten, sport op straat en stedelijke evenementen. Dit doen we niet alleen: samen met de Gemeente Amsterdam, sportverenigingen, sportaanbieders, basisscholen en scholen uit het voortgezet onderwijs zorgen wij ieder jaar voor een afwisselend en uitdagend (sport) aanbod.

Gezonde leefstijl

Jong geleerd is oud gedaan. En daarom kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met het introduceren van een gezonde leefstijl. Hierbij hanteren wij de drie vuistregels van de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht: beweeg voldoende, eet en drink gezond en slaap goed.

In het kader van het programma ‘’Zo blijven wij gezond’’  staat  bij al onze evenementen een gezonde leefstijl centraal. Dat houdt in het drinken van water uit de kraan en kiezen voor een verantwoord tussendoortje.

Ouderensport

Naast kinderen staan wij ook klaar voor volwassenen en ouderen. Immers, bewegen is goed voor iedereen! Het hele jaar door kan laagdrempelig kennis worden gemaakt met diverse sporten en zorgen wij ervoor dat er makkelijk contact kan worden gelegd met een vereniging.

Ontmoet ons team

Erwin-Remy

Erwin Remy  |  Teamleider Combiwel Sport
Gedreven, betrouwbaar, sportman

Marco Cats

Marco Cats  | Sportmakelaar Zuid
Samenwerken, plannen en organiseren, klantgericht

Marcel-Bosse

Marcel Bosse  | Sportmakelaar West
Ondernemend, maatschappelijk betrokken, sportief

Leo

Leo Heldoorn | Sportmakelaar 23+
Zuid en West
sportief, betrokken, easy going

Robin

Robin Muller van Moppes| Sportcoordinator
Zuid en West
Sportief, doorzetter, samenwerken